AKSARAY / MERKEZ - Altınkaya Ortaokulu

Altınkaya Ortaokulu

03822252004
Adres
ALTINKAYA KÖYÜ YENİ MEVKİİ ALANYA SK. ALTINKAYA ORTAOKULU BLOK NO 34 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2011/2012 Anadolu öğretmen liseleri 3 Anadolu Liseleri 3 2012/2013 Anadolu Öğretmen Liseleri 3 Anadolu Liseleri 6 2013/2014 Anadolu Öğretmen Liseleri 2 Anadolu Liseleri 11
Öğretim Şekli :tam gün
kalorifer
ÖĞRETMEN SERVİSİ
Üç farklı hatla öğrenciler taşıma merkezi olan okulumuzda eğitim almaktadır.
Altınkaya Köyü Merkez/AKSARAY
38 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun voleybol takımı bulunmaktadır. Yıldız Kızlarda Aksaray İl üçüncüsü olup Kupa ve Madalya almışlardır.
eTwinning