AKSARAY / MERKEZ - Altınkaya Ortaokulu

Selçuk POLATMAN - Okul Müdürü

1991 yılında Nevşehir Merkez´de doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Nevşehir´de tamamladı. 2008 yılında Ankara Polatlı Anadolu Öğretmen Lisesinden, 2012 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliğinden mezun oldu. 2022 yılında da Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında tezli yüksek lisansını tamamladı.

2012-2016 yılları arasında ilk atama yeri  olan Bingöl Karlıova Taşlıçay Ortaokulu´nda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdür vekilliği gibi farklı görevlerde bulundu. 2016 yılında il dışı tayin ile geldiği Aksarayda sırasıyla Merkez Tatlıca Ş.Ü.D. Ortaokulu, Alayhan Ş.Y.A. Ortaokulu ve Akin Ortaokulları´nda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdür vekilliği gibi farklı görevlerde bulundu. 25/10/2023 tarihinde ilk defa yönetici atama ile okulumuza okul müdürü olarak atanmış olup hala görevine devam etmektedir.

Evli ve  2 çocuk babasıdır.